Despre noi

 

Bun venit!

Diafitt este format dintr-o echipa tanara, innovatoare, care prin experienta si cunostinta acumulata s-a specializat in deservirea persoanelor cu probleme in alimentatie. Cunoscand faptul ca acest segment este neglijat, prin multa munca si investitie am reusit sa ne performam si sa castigam piata prin respect si sinceritate fata de clientii nostrii.

Suntem in directa colaborare cu medici si nutritionisti renumiti in specialitate, atat din tara cat si din strainatate.

Accesand pagina www.diafitt.ro gasiti un magazin online de unde puteti alege si comanda dintr-o gama larga de produse de calitate , certificate si garantate fara gluten.

Fabricile pe care le reprezentam au experiente in domeniu de peste zece ani si mereu sunt in crearea noilor produse pentru satisfacerea nevoilor acelor persoane, care tin o oarecare dieta alimentara.

Prin paginile noastre gasiti informatii atat despre teste, intolerante, cat si despre alimentatie in aceste cazuri.

Zilele cotidiene fiind tot mai aglomerate, mereu suntem in popularizarea vietii sanatoase asa ca la noi puteti gasi si alimente naturale, cereale, diferite fainuri integrale pentru paini, uleiuri presate la rece, ape medicinale, apa ionizata, pentru a va mentine un echilibru alimentar sanatos.

Pentru mai multe detalii contactati-ne cu incredere la diafitt@gmail.com sau la numerele de telefon: 0745 541 798 , 0744 232 212

2 răspunsuri la Despre noi

  1. ADELA spune:

    Eronat articol! Cartoful este foarte bogat in gluten! Informati va corect inainte de a da sfaturi eronate si a pune viata in pericol celor cu intoleratnta la gluten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *